Röster om Autogloben

Så här tyckte några av utställarna

Torbjörn Carlsson, Falken Tyre
– Mässan har varit riktigt bra. Dels för att vi har fått uppmärksamhet i sociala medier och i mässans kanaler, dels har vi mött nya och tidigare kunder och/eller bekanta. Syftet med vår medverkan är att skapa ett ÅF-nät, och det har börjat bra.

Jan Olsson, Pirelli
– Det har varit bra, men vi hade önskat lite mer tryck från besökspubliken. Det är bra kvalitet på besökarna, det väger upp! För oss är det viktigt att komma i kontakt med våra kunder. Personligen är jag förvånad över att inte fler av våra kollegor är här!

Anders Nilsson, Autoexperten
– Det har varit positivt, positivare än vad vi från början förväntat. Vi har sett det som en lokal mässa för Mälardalen, men det finns besökare från andra delar av landet. Det beror på att våra butiker har engagerat sig, vilket är jättebra!

Mats Jansson, Preqas
– Första dagen var över förväntan. Andra dagen var lite trögstartad, men nu har vi full rulle i vår monter. Sammantaget är vi nöjda – det är viktigt att kunna visa våra produkter. Det är bra kunder som har varit här i år, de är genuint intresserade. Det har varit många köp, det är bra drag i branschen!

Urban Edin, Orio
– Vi har knutit många kontakter och våra inköpare har fått till möten. Vi har även bokat in möte med representanter – vårt säljteam här på plats är nöjda över förväntan! Men Autogloben är någonting helt annat än Automässan.

Martin Tångelin, Robert Bosch
– För vår del har det varit över förväntan, det har varit bra med folk från öppningsdax och det har varit affärsmässigt riktigt bra. Många av besökarna har varit intresserade av våra produkter, bra prospects och det har blivit en hel del affärer. Några har även visat intresse för vårt verkstadskoncept Bosch Car Service.

Så här tyckte några av besökarna

Mikael Laakso, M. Laakso Bil&Allservice
– Jag tycker att besöket på Autogloben har varit väldigt intressant. Många gånger är det viktigt att kunna komma i kontakt med en säljare. Vi har gjort affär!

Peter Pettersson, Ekenskogens Bil & Ljudservice
– För mig som besökare är Autogloben ett lugnt och trevligt format som mässa. Man får tid att prata med en säljare. Personligen tycker jag att det borde vara fler utställare. Nu ska jag hem och beställa vid datorn!

Fredrik Laakso, FL Bil & Allservice
– Autogloben är en bra mässa, särskilt för mig som har startat nytt. Genom att gå runt här får jag mer ”kött på benen”. Allt är intressant, jag har tittat på verkstadsutrustning, och jag har även beställt!

Patrik Wåhlin, Väggaskolan, Karlshamn
– Vi har åkt hit för föreläsningarna, och det har varit riktigt jättebra seminarier. Andra dagen har vi ägnat åt att gå på mässan. Tyvärr har vi som skola begränsade möjligheter till inköp, men jag har köpt in sittskydd!

Conny Tulldahl, Bil & Motor
– Jag har tittat i största allmänhet på det som ställs ut. Det finns många intressanta grejer. Min kompis ska eventuellt investera lite, därför är vi här. Vi är långväga!