Professional Workstation by Optimel

  • Monter: A24

Beskrivning

Professional Workstation by Optimel levererar färdigmonterade alt. skräddarsydda arbetsbänkar till ditt framtida verkstadsprojekt.
Med 2st olika konceptlösningar ”Workstation” och ”Edition” täcker vi dina behov. Självklart är våra produkter svensktillverkade i den egna fabriken i Uppsala där vi även har showroom och huvudkontor. Välkommen på ett besök.
Workstation är platsbyggda längre arbetsbänkar för två eller flera tekniker. Workstation har oftast kundanpassade lösningar i samråd med Optimel. Edition är arbetsplatsen för en tekniker. Arbetsbänken levereras som en färdig enhet/möbel redo att direkt tas i bruk. Vi är flexibla när det gäller färgsättning och bänkskivans materialval. Utveckling av våra produkter sker hela tiden för att följa med in i framtiden.
Korta leveranstider med en hög leveranssäkerhet. Vi projekterar gärna er framtida verkstad.

Kontakta oss gärna under mässdagarna för ett framtida möte eller boka i förväg in en träff med oss på mässan.
På första mötet går vi igenom ritningar för nyproduktion eller befintlig lokal. Vi gör en gemensam behovsanalys och upprättar en önskelista över framtida behov.
Vi ritar sedan er verkstad i 2 och 3-dimensionellt format så att ni på bästa sätt kan visualisera framtida lösningar.

Med avtalskunder som Bilia, Tage Rejmes, Söderbergs Audi, Proauto och en ständigt växande export till Norge genom Rodin A/S är vi redo för nya uppdrag under 2018.
Boka din inbjudan via mail till lasse.tidblom@optimel.se

Välkommen till monter A24

Adressuppgifter
Professional Workstation by Optimel
Hållnäsgatan 19
752 28 Uppsala
SVERIGE
telefon
+46 18 301422
Följ utställaren på

Produktområden