Stockholm och Mälardalens givna mötesplats för fordonsbranschens service- och eftermarknad

Autoglobens besökare letar nya leverantörer, ny utrustning och nya lösningar

Autogloben är den nya regionala mötesplatsen för fordonsbranschens service- och eftermarknad och deras leverantörer i Stockholm och Mälardalen.

Efter 2016 års lyckade avstamp är det dags igen! Välkommen till Autogloben den 31 januari – 1 februari 2018 – årets viktigaste mötesplats för fordonsbranschens framtidsfrågor och affärsutmaningar.

Under upplevelsefyllda former med perfekta förutsättningar för inspiration och kunskap har du möjlighet att möta verkstadsägare, servicemarknadschefer, mekaniker, plåtslagare, lackerare, däck- och reservdelsspecialister.

Att medverka på Autogloben är både smidigt och enkelt. Vår ambition är att du skall kunna fokusera på att bygga relationer, utöka kontaktytor, presentera dina produkter/tjänster och göra affärer. Allt det praktiska löser vi.

Gör Autogloben till din nya arena i Stockholmsregionen för goda möten och lönsamma affärer. Välkommen att medverka!

Autogloben 2018

Träffa och gör affärer med verkstäder som söker nya lösningar, nya produkter och nya leverantörer.

Boka monter Autogloben 2018

Autogloben arrangeras i samarbete med branschen

Autogloben stöds av flera branschföreningar som representerar ett stort antal aktörer inom fordonsbranschens service- och eftermarknad.

FVU, Fordonsverkstadsutrustarna ser fram emot Autogloben och ser mässan som ett bra komplement till Automässan i Göteborg, som är Nordens största och ledande mässa för fordonsverkstäder. Eftersom mindre verkstäder inte alltid har tid och möjlighet att åka till annan ort på mässa, ser FVU:s medlemmar ett stort värde i att möta dessa verkstäder på Autogloben.

DRF, Däckspecialisternas Riksförbund med fler än 850 medlemsföretag ser Autogloben som en värdefull och intressant mötesplats och har därför valt att vara samarbetspartner. Däck och fälgar är en betydande affär för verkstäderna och är också ett självklart och efterfrågat produktområde på Autogloben.

MRF, Motorbranschens Riksförbund med ca 1200 medlemsföretag kommer under Autogloben presentera hur de ser på framtidens servicemarknad och bilteknik. Högaktuella seminarier kommer gästas av branschföreträdare och representanter från bilindustrin. Ett ypperligt tillfälle för kompetensutveckling, helt kostnadsfritt!

MYN, Motorbranschens Yrkesnämnd är samarbetsorgan i yrkesutbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor mellan Motorbranschens Arbetsgivareförbund och IF Metall. På Autogloben kan du träffa oss för att höra om vårt arbete med att certifiera fordonstekniska  gymnasieskolor som Motorbranschcollege.

Fakta Autogloben 2016

3000 medverkande, 2400 besökare & 600 utställarrepresentanter

Fakta Autogloben 2016

Besökarna representerade fler än 1200 verksamheter

Fakta Autogloben 2016

100 utställare och 1900 m2 utställningsyta

Intresset för Autogloben är stort

Vi kan bara ta emot ett begränsat antal utställare. Redan nu är intresset för att medverka på Autogloben stort så tveka inte att höra av dig om du vill medverka.


Kontakta oss – vi berättar gärna mer

Carmen Brüning
Affärsansvarig/försäljning
carmen.bruning@svenskamassan.se
031-708 80 92
Arrangör: Svenska Mässan i Göteborg

 

Jacobine Josefsson, försäljning
E-post: jacobine.josefsson@svenskamassan.se
Tel: 031-708 83 39

Anders Öhrnell, försäjning
anders.ohrnell@svenskamassan.se
031-708 80 98

svenska mässan

Arrangör: Svenska Mässan i samarbete med FVU (Fordonsverkstadsutrustarna), MRF (Motorbranschens Riksförbund), Däckbranschen Sverige och MYN (Motorbranschens Yrkesnämnder)

      logo MRF